fbpx
Life Call
poza-grup-artforlife

Am celebrat Viața la Gala caritabilă cu licitație „ART for LIFE”

Gala caritabilă cu licitație „ART for LIFE” – o seară pentru Viață, desfășurată pe 4 decembrie 2023, la Palatul Bragadiru din București, a însemnat o seară specială dedicată susținerii mămicilor însărcinate și copiilor lor aflați în nevoie și a reunit oameni cu inimi generoase, artiști talentați și mămici pe care LifeCall le are în grijă.

A două ediție a Galei „ART for LIFE” a fost așezată în preajma sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, iar darul și milostenia arătate de Sfântul Nicolae în vremea sa ne-au însoțit și pe noi în această seară deosebită. Gala „ART for LIFE” a însemnat o seară pentru Viață, pusă sub gândul „dăruind, vei dobândi”.

Gazdele evenimentului au fost Monica Bîrlădeanu și George Grigoriu, care au însuflețit cu farmecul lor această seară. Iar pentru a pune în valoare fiecare lucrare, a fost alături de noi istoricul și criticul de artă Luiza Barcan, căreia îi mulțumim că s-a alăturat acestui eveniment.

În cadrul Galei s-au licitat 28 lucrări și obiecte de artă oferite de artiști inimoși, lucrări care au contribuit la strângerea sumei de 10.040 euro.    

Iată lista lucrărilor donate spre licitare:

„Îngerul mamei” – lucrare realizată de pictor Raluca Maria Vasile

„Revelation” – pictură realizată de pictor Ana Iulia Miheșan

„Inima” – pictură realizată de pictor Pier Bertig

„Mama”- pictură realizată de pictor Alex Manea

„Dezmierdare”- geantă brodată realizată de artist Diana Anica Zadic

„Potirul și biserica” – 3 lucrări realizate de pictor Horea Paștina

„Noapte de Crăciun” – pictură realizată de pictor Vera Dan

„Bunavestire” – pictură realizată de pictor și sculptor Silvia Radu

„Nașterea Mântuitorului” – icoană realizată de pictor Daniela Chirculescu

„Maica Domnului Eleusa” – icoană realizată de pictor iconar Alin Pater

„Pace e bene” – pictură realizată de artist Camelia Tutulan

„Trebuie să-i dai drumul” – pictură realizată de pictor Daniel Munteanu

„Harul matern al rugăciunii”- pictură realizată de pictor Vali Irina Ciobanu

 „Ascensiune” – colier realizat de artist bijutier Alina Popa – Ostara

„Toamna” – tablou realizat de artist Anisoara Enache

„Ferecătură pe Cartea Vieții”  – pictură realizată de Pictor Iulian Capsali

„Pilda celor doi datornici” – icoană realizată de pictor iconar Elena Murariu

„Arhitecturi suprapuse” – tablou realizat de pictor Angela Tomaselli

„Acoperișuri la Sighișoara” – tablou realizat de pictor Corneliu Drăgan Târgoviște

„Portret de copil” – tablou realizat de pictor Maria Constantin

„Pătruț din Țara Oașului” și „Portretul lui Gheorghe Ianco” – tablouri realzate de pictor Medi Wechsler Dinu

„Nașterea Maicii Domnului”-  icoană pictată de Pictor Elena Dican

„Maica Domnului cu Pruncul” – icoană pictată de pictor Mioara Comănescu

Colier KULTHO – creat și donat de Magazinele KULTHO

Colierul „Mama” – realizat de artist Anca Pop – Handmade

Astfel, artiștii au dat din timpul și din talentul lor pentru ca această seară să fie câștigată de ambele părți. Life Call merge mai departe cu proiectele, iar invitații serii au plecat acasă cu ceva valoros, care să le amintească de acum încolo de bucuria de a dărui pentru nașterea unui copilaș.

„Mă bucur că această lucrare, la care am pus mult suflet și m-a solicitat enorm, a încăput pe mâinile unei ființe care și-a făcut un crez din grija față de oamenii aflați în suferință și din punerea bazelor comunității de asistență medicală”, a mărturisit Iulian Capsali despre lucrarea pe care el a realizat-o, Ferecătură pe Cartea Vieții, care a fost achiziționată de doamna Măriuca Ivan, o mare personalitate a societății românești, cea care a pus bazele, după 1989, învățământului de asistență medicală și a unor fundații care se ocupă de îngrijirea la domiciliu a pacienților – Crucea Alb-Galbenă și Măriuca Acasă.

Alături de invitații serii, două dintre cele 23 de mămici pe care LifeCall le sprijină au fost în sală și au avut curajul să împărtășească publicului povestea lor, ajutându-ne astfel să fim mai aproape de cazurile pe care le susținem împreună.

O seară sub ocrotirea Sfântului Ierarh Nicolae

Suntem recunoscători celor 26 de artiști care au răspuns prezent chemării noastre de a susține viața prin lucrările pe care le-au donat.

Mulțumim de asemenea artiștilor care ne-au încântat invitații: copiilor din Corul Tronos Junior, alături de dirijor Ioan Balaban – care ne-au oferit colinde românești, introducându-ne în atmosfera de Crăciun și sărbătoare, profesoarei Vidican Miruna Elena și tânărului Blejan Ioan Theodor care a întâmpinat oaspeții cu acorduri superbe al harpă, sopranei Rodica Gabriela Anghelescu, duet-ului Luiza-Maria Drăghici (vioară) și Aurelian Andrei (chitară) și cântăreței Raluca Adriana Muntean, care ne-au încântat cu piese deosebite în duhul sărbătorilor de iarnă.

Mulțumiri deosebite partenerilor pentru Viață: Mums in Business International Romania, THE CLINIQUE Beauty & Health, InterContinental Athénée Palace Bucharest, THAIco Spa, LE GLE, Editura Frontiera, Editura Sophia, Cititoria, Viile Metamorfosis, Corinne Chocolat, Avon România, Foto si Cabina Foto. Societatea Profesionistelor în Energie din România (SPER) și Școala Smart Kids.

O parte din acești parteneri au fost și făptașii darurilor pe care le-am putut oferi la Tombola de Sf. Nicolae. Astfel, unii participanți – mai norocoși – s-au bucurat și de premiile extrase la final de seară, primind 5 vouchere în valoare de 1500 lei, oferite de The Clinique Beauty and Health, 5 vouchere în valoare de 250 lei pentru una din terapiile de relaxare, oferite de THAIco SPA, o ședința foto de Crăciun – un dar din partea artistului fotograf Claudia Dabo Pierredon și un curs de olărit, organizat de meșter olar Cristian Munteanu.

Cea mai sinceră bucurie a fost să putem pregăti cu această ocazie 59 de pachete pentru 59 de copilași. Copii din corul Tronos Junior s-au bucurat de cadouri de la Sfântul Nicolae, primite prin grijă Life Call, în cadrul Galei, iar ziua următoare au fost trimise la destinație restul de cadouri. Mulțumim companiei AVON, care s-a alăturat demersului nostru și a pregătit și pentru mămici cadouri constând în produse de cosmetică. De asemenea, mulțumim editurilor Sophia, Frontiera și Cititoria, Societății Profesionistelor în Energie din România (SPER) și Școlii Smart Kids, care au contribuit la achiziția cadourilor copiilor.

Și, nu în ultimul rând, mulțumim  tuturor celor care au acceptat invitația de a fi la Gala caritabilă cu licitație „ART for LIFE” – ediția II, 4 decembrie 2023 și au ales să fim împreună pentru cauza Life Call. Fiecare invitat a contribuit nu numai cu prezența sa la acest eveniment, ci și prin donațiile pe care le-au făcut.

A fost o seară minunată în duhul sărbătorilor de iarnă care se apropie și sub binecuvântarea Sf. Ierarh Nicolae, cu ajutorul căruia am putut aduce și noi daruri și bucurie mamelor încercate și copiilor lor, precum și tuturor participanților.

Împreună dăm viață României!

Puteți vizualiza albumul foto al Galei pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=asociatialifecall&set=a.678915284436218

Partajează:

Scrie-ne un mesaj