fbpx
Life Call

Echipa LifeCall

Faceți cunoștință cu OAMENII cu inima mare, care, în fiecare zi, oferă din timpul lor și resursele lor pentru ca România să știe că există o alternativă viabilă la avort și că fiecare femeie însărcinată aflată în nevoie poate fi sprijinită în mod concret, și astfel misiunea Life Call să fie împlinită.

Adelina Fronea

Fondator și Președinte LifeCall

Absolventă de Psihologie și Asistentă Socială, cu o experiență cumulată de peste 18 ani în vânzări, consultanță și managementul resurselor umane, Adelina iubește să lucreze cu oamenii și să îi sprijine să își descopere adevăratul lor potențial.

Toată experiența dobândită de-a lungul anilor, lucrând în diferite companii și industrii, este acum fructificată în a sprijini femeile însărcinate aflate în nevoie și astfel a da o șansă fiecărui prunc să se nască.

Fără copilași, o nație nu are nicio șansă să supraviețuiască!”

Citește mesajul Președintelui Life Call

Felix Tătaru

Fondator și Vicepreședinte LifeCall - Membru în Consiliul Director

Felix are în LifeCall atât un rol de planificare strategică, cât și un rol de consultant pe partea de media. El contribuie printr-o experiență bogată, de peste 25 de ani, în publicitate, marketing și comunicare.

Felix mai este implicat în diverse alte proiecte cu impact la nivel social, fiind membru fondator și Președintele Asociației SuperTeach și făcând parte din echipele mai multor proiecte desfășurate sub egida Fundației Romanian Business Leaders, cum ar fi Repatriot și Antreprenorești. Este de asemenea Președintele-fondator al GMP Group, cel mai premiat grup de comunicare independent de pe piața locală.

Preocupat de impactul pe care îl are media asupra familiei, Felix Tătaru a lansat în 2005 împreună cu soția sa, Nadia Tătaru, Itsy Bitsy FM, primul post de radio din Europa dedicat copiilor și părinților, radio care în prezent acoperă peste jumătate din teritoriul urban al țării.

Vizionează Pentru Viață, cu Felix Tătaru

Anca David

Fondator LifeCall și Expert financiar-contabil

Anca s-a alăturat echipei LifeCall fiind inspirată de misiunea organizației și dornică să fie o contribuție pentru fiecare mamă aflată în nevoie. Membru al organismelor profesionale (CECCAR, ACCA, CCF), cu o experiență de peste 15 ani, Anca a prestat servicii de management financiar și fiscal, precum și consultanță pentru companii importante din diferite industrii. Pentru LifeCall, Anca se asigură de integritatea financiar-contabilă și de consultanță fiscală, analiză financiară.

Cătălin Tiriplic

Editor Imagine video

Cu o experiență considerabilă la Trinitas TV în editare de imagine video, Cătălin dă viață și imaginilor video LifeCall și se asigura că întreg conținutul video pe de YouTube, FB și Tik Tok respectă cerințele de imagine de brand și calitate în vizionare. Tată la rândul lui, Cătălin s-a alăturat echipei LifeCall fiind inspirat de misiunea noastră și de bucuria de a contribui fiecărui suflețel.

Cătălin Apostol

Designer vizual & Fotograf

Cu o experiență de mulți ani în design vizual și branding, Cătălin se asigură că brandul și valorile LifeCall sunt comunicate într-un mod clar, coerent și plăcut, atât în mediul online, cât și offline. De asemenea, nu ratează nicio ocazie de a surprinde emoția și bucuria participanților la evenimentele LifeCall în fotografiile sale.

Raluca Mihalache

Jurnalist și Specialist Comunicare

Raluca a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, dar și cursurile Facultății de Drept. Cu o experiență de 14 ani în realizarea reportajelor de televiziune la TRINITAS TV, Televiziunea Patriarhiei Române, Raluca s-a alăturat echipei LifeCall cu inima deschisă și cu un singur gând: să ajute bebelușii să se nască!

„Viața este cel mai important dar pe care Dumnezeu ni l-a oferit și suntem datori să-l prețuim!”.

Horia Ghimpa

Operator Imagine

Horia Ghimpa este cel care surprinde cu măiestrie emoțiile pe camera de filmat. Foarte implicat și talentat, Horia și-a descoperit pasiunea pentru imagine în copilărie, iar de 8 ani lucrează și la Trinitas TV, Televiziunea Patriarhiei Române. Întrebat ce e viața, Horia a răspuns foarte clar: „Viața este tot!”, așa că el este omul din spatele camerei de filmat pentru LifeCall.

Aurelia Oroviceanu

Responsabil atragere fonduri

A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității București. După 20 ani de lucru administrativ într-un institut de cercetare al Academiei Române și într-o corporație, a descoperit pasiunea pentru voluntariat și nevoia de implicare în proiecte pentru sprijinirea ONG-urilor și a hotărât să se reorienteze profesional și să lucreze direct pentru ONG-uri, prin organizarea de campanii și evenimente de strângere de fonduri.

După ce a primit în dar și două fetițe, a ales să se alăture misiunii LifeCall, pentru a putea sprijini și alte femei să se bucure de darul maternității.

Dana Barbu

Jurist voluntar

Dana Barbu este jurist, mediator și formator. A absolvit Facultatea de Drept – Universitatea din București și Colegiul Juridic franco-român de Studii Europene – Universitatea Sorbona din Paris în 2004 și de atunci a păstrat mereu ca o constantă în parcursul ei profesional colaborarea cu ONG-uri din domeniul apărării drepturilor mamei și copilului pentru că este zona în care simte că munca ei ca jurist are cel mai mare impact. În ultimii 15 ani a oferit consultanță în apărarea drepturilor mamelor și copiilor și în îmbunătățirea legislației din domeniu, fiind unul din specialiștii implicați în proiectul de nivel național „Școala mamelor”. A publicat trei cărți cu privire la drepturile părinților: Drepturile mamei, ed. Hamangiu, 2010; Ghidul juridic al părinților, ed. Universul Juridic, 2013; Manualul părinților cu privire la drepturile copilului în România, ed. Integral, 2016.

Prin colaborarea cu LifeCall, Dana contribuie la dezvoltarea de proiecte inovative și unice în România care să ofere o protecție reală atât concret, cât și la nivel legislativ, precum și o informare corectă femeilor aflate în criză de sarcină.

Anca Antohi

Voluntar

Anca s-a alăturat proiectului Life Call atunci când era încă într-o faza de concept. Pe atunci se pregătea să încheie o etapă de importantă din viața ei – anume aceea de membru cu vechime de 12 ani în diaspora românească, la Viena si Londra, si o cariera de 21 de ani în relația cu clienții de tip corporație pentru o multinațională de renume în domeniul informațiilor financiare.

Acum Anca se ocupă de aliniere organizațională, ca reprezentant al unei firme globale specializate în consultanță strategică.
Ceea ce a determinat-o să ni se alăture este ca prin experiența de viață a descoperit că adevărata libertate de alegere nu constă doar în a beneficia de un cadru legal permisibil, cât mai ales în dobândirea capacității personale de depășire a constrângerilor și a fricilor interioare din calea împlinirii chemării fiecăruia în viață și la viață.

Anca este inspirată să contribuie la crearea și susținerea unui mediu în care copiii pot veni pe lume fiind ocrotiți și sărbătoriți cu bucurie, un mediu de siguranță și pace, în care pot explora și se pot juca și pot crea lucruri minunate împreună cu ceilalți semeni. Ea a văzut în viziunea Lifecall posibilitatea de a împlini propria sa viziune pentru lume. Motto-ul care o animă este „Dăruind, vei dobândi.”

Mirela Gabriela Maghiar

Voluntar

Mirela este din Botoșani, fiica a doi părinți minunați, cărora le este recunoscătoare că i-au dat viață și i-au oferit o copilărie minunată. Ea este de asemenea și diplomat, absolvent al Facultății de Relații Economice Internaționale din București și studentă la Facultatea de Asistență Socială a Universității București.

Este foarte bucuroasă că Asociația Lifecall a primit-o ca voluntar și crede că ”nu e nimic mai frumos decât să susții viața!” Și tocmai acest lucru a atras-o la Lifecall. ”Un copil este un dar și o chemare de la Dumnezeu, chemarea de-a fi mama, dătătoare de viață. LifeCall ajuta femeile însărcinate sa se bucure de acest lucru și răspundă acestei chemări a Domnului. Lifecall este ea însăși o familie, cu oameni plini de viață, de bucurie și de dăruire pentru ceea ce fac. Sunt recunoscătoare că m-au primit alături de ei și mi-au dat șansa de a susține viața!

Scrie-ne un mesaj