fbpx
Life Call

Despre noi

Istoricul Life Call

Adelina Fronea,
Președinte Asociația LifeCall

În 1998, la numai 19 ani, aveam să mă aflu într-o criză de sarcină. Evident că la acea vârstă nu știam că trec prin asta. Știam doar că sunt însărcinată și că sunt îngrozită dacă vor afla părinții. Nu mai spun că din momentul în care am aflat de sarcină nimic nu mai avea sens și nu reușeam să mai văd lumina de la capătul tunelului decât recurgând la un avort. Nu aveam habar de repercusiuni, eu doar voiam să se termine iadul în care credeam că alții m-au băgat, prin urmare nici nu se punea problema să stau de vorba cu cineva sau să caut soluții sănătoase de a-mi liniști mintea. Află aici întreaga poveste.

La mai bine de 20 ani după acest eveniment nefericit din viața mea am început să mă întreb din ce în ce mai puternic: „De ce sunt eu pe lumea asta, care este sensul vieții mele?”. Deși realizasem destule în ordine profesională, totuși la nivel personal trăiam încă un gol imens care începuse sa nu mai poată fi umplut cu aspecte de natura carierei mele de până atunci. Atunci am știut că viața mea este despre altceva și că până atunci am fugit de ceea ce cu adevărat avea să dea un sens vieții mele.

În căutările mele, autentice de data asta, fiind într-un avion în drum spre o conferință la Bruxelles, am început, acolo printre nori, să Îl întreb pe Dumnezeu: „Doamne, încotro?…” Și răspunsul nu a întârziat să apară. Am auzit clar în mintea mea: „E momentul să vorbești despre avortul tău!” Atunci am știut că misiunea mea este de a fi alături de femeile însărcinate aflate în criză de sarcina.

Pentru mine, viață a început să aibă sens și să înflorească la propriu când am aflat răspunsul la întrebarea „De ce sunt eu pe lumea asta?”. Nu îți pot explica în foarte multe cuvinte, știu doar că din acel moment au venit înspre mine soluții, oameni, idei. Când m-am așezat pe traiectoria corectă, viața a început să curgă cu ușurință. Și dacă până la 40 ani încă nu eram căsătorită, până și acest plan s-a așezat alături de un om care mă susține necondiționat în misiunea mea.

Pentru mine, acum, VIAȚA e posibilă dincolo de circumstanțe!
Vino și tu în comunitatea LifeCall!

Adelina Fronea

Scrie-ne un mesaj