fbpx
Life Call

Despre noi

Despre Life Call

Life Call este un proiect al comunității, al României. Este un proiect de suflet, realizat cu suflet, care își propune să aducă claritate în mintea femeilor însărcinate aflate în criza de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut.

La Life Call ne angajăm să le consiliem pe aceste femei, cu multă iubire și blândețe și să le ajutăm material și financiar, acolo unde este nevoie, până când copiii lor vor împlini 2 ani. În plus, pentru a preveni ca alte femei să ajungă într-un context de criză de sarcină, derulăm proiecte educaționale atât pentru tineri cât și pentru adulți. Doar să ne chemați, și noi suntem acolo!

Consiliem gratuit femeile
în criză de sarcină

Consilierea și susținerea disponibile acum pentru femeile în criză de sarcină sunt oferite de Life Call, ca rezultat al compasiunii și grijii oamenilor ca tine, dornici să contribuie și să-și sprijine semenii la nevoie.

Donațiile pe care le faci către Life Call ne oferă flexibilitatea să intervenim oricând este nevoie și să ne respectăm promisiunea de a susține femeile care aleg să dea viață, până când pruncul lor împlinește 2 ani.

Cum ajută donațiile tale?

Fiecare femeie în criză de sarcină trece printr-o evaluare din punct de vedere emoțional, financiar și material, înainte de a se stabili măsura ajutorului. Acesta este unul personalizat și poate cuprinde unul sau mai multe din cele de mai jos:

  • 400 lei – indemnizație de creștere a copilului pentru o lună, pentru o mămică, acordată timp de 2 ani de la nașterea copilului
  • 650 lei – un pachet cu toate produsele necesare unei mămici după ce iese de la maternitate. Acesta îi este util în prima lună de la nașterea copilului.
  • 1.500 lei – cheltuieli pentru o mămică, pentru o lună, cu spațiul locativ, în cazul femeilor care sunt date afară din casă sau care nu au unde să locuiască
  • 2.000 lei  un pachet de 10 sesiuni de consiliere psihologică pentru o femeie aflată în criză de sarcină

Scrie-ne un mesaj