fbpx
Life Call

Implică-te

Donează-ți ziua de naștere

Cu toții ne bucurăm când se apropie ziua noastră de naștere. Ne-am obișnuit din copilărie să sărbătorim într-un mod special acest moment unic când am primit cel mai important dar – acela al vieții. Ne întâlnim cu prietenii, suntem felicitați și primim cadouri.

Ceea ce pentru noi este un lucru de la sine înțeles pentru alții însă s-ar putea să fie o bucurie de care să nu aibă parte niciodată. Orice copil are dreptul la o zi de naștere – și orice copil ar trebui, ca atare, să se bucure de o zi de naștere. Acesta este crezul și aceasta este misiunea LifeCall.

Donează o zi de naștere pentru viață. 

Astfel încât bucuria ta să se transforme într-o bucurie și pentru un copil sau pentru mai mulți. Și astfel să se amplifice – sprijinind și dăruind viața, îți dăruiești, în fapt, cel mai frumos cadou pentru o zi de naștere.

Pe Galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să îți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru misiunea Lifecall. Îți poți crea o pagină apăsând pe buton, sau ne poți contacta pentru mai multe informații.

Scrie-ne un mesaj