fbpx
Life Call

Implică-te

Vino la evenimentele LifeCall

De ce este important să fim prezenți la nivelul comunității? Iată trei motive pe care vi le propunem:

1. Cel mai direct mod de a atinge inimile și conștiințele este să fim prezenți printre semenii și frații noștri. 

Mesajul pentru viață ajunge cel mai direct la urechi, ochi și la inimi prin exemple concrete, prin modele, prin cuvintele unor femei care s-au luptat pentru copiii lor sau a unor copii care trăiesc datorită curajului unor mame care au ales viața.

2. A susține viața presupune implicare. 

Pentru a da roade, acțiunile noastre nu se pot limita, adesea, la confortul unui ecran. Orice fel de sprijin este important. Însă participarea la evenimente, alături de alți voluntari sau de susținători ai misiunii LifeCall, este un mod eficient și concret de a susține viața.

3. Nu putem susține o cauză dacă suntem singuri. 

Participarea la evenimente ne permite să întâlnim oameni care gândesc la fel ca noi și care ne împărtășesc aspirațiile, Participând la evenimente schimbăm idei, legăm prietenii, colaborăm pentru proiecte comune. De asemenea, participând la evenimente veți afla mai multe despre cum își desfășoară LifeCall misiunea, atât pe partea de prevenție, cât și pe cea de intervenție. Și veți descoperi modalități de a ajuta  și a vă implica concret.

Momentan nu există evenimente curente. Abonează-te la newsletter-ul Life Call pentru a te informa imediat ce anunțăm un eveniment nou.

Participarea la evenimente ne permite să întâlnim oameni care gândesc la fel ca noi și care ne împărtășesc aspirațiile, Participând la evenimente schimbăm idei, legăm prietenii, colaborăm pentru proiecte comune.

Scrie-ne un mesaj