Evenimente

Evenimentele LifeCall reprezintă ocazia excelentă de a ne cunoaște, de a învăța unii de la alții, și de a ne motiva și educa spre a conștientiza problematica pentru viață și de a-i putea sprijini și încuraja pe cei care au nevoie.

Evenimente curente

25 martie 2023, Sala Radio

Evenimente trecute

1 iunie 2022

1 iunie nu este doar ziua în care se celebrează copiii, miracolul nașterii și dreptul copiilor de a fi protejați, ci este ziua în care fiecare dintre noi poate să se simtă din nou copil, să celebreze viața, prin bucuria jocului, alături de copii și de familie. Din dorința de a celebra Viața și de a ne bucura alături de copiii noștri, în data de 1 iunie 2022 a fost organizată prima ediție a crosului Alerg din iubire pentru VIAȚĂ

16 mai 2022

Campania Din Iubire pentru Viață a fost un proiect caritabil care s-a desfășurat în perioada 8 aprilie – 15 mai 2022, împreună cu doTERRA Healing Hands și Proiecte Healing Hands Comunitatea Uleiuri Terapeutice.

A fost un proiect online în care, donatorii, pe lângă satisfacția că ajută și contribuie misiunii LifeCall, au primit uleiuri sau produse doTerra sau experiențe, servicii și alte obiecte propuse de această campanie caritabilă.

30 martie 2022

Prima gală LifeCall, desfășurată pe 25 martie la Restaurant Herăstrău, în București, a fost cu adevărat o seară pentru viață. Evenimentul a fost însuflețit de farmecul și dăruirea artiștilor Vlad Miriță, Ozana Barabancea și Monica Bîrladeanu, care au moderat și licitația din a doua parte a serii. Binecunoscuții artiști Ramona Cutina, Orlando Petriceanu, Pavel Bârsan și Marian Hâncu au susținut un spectacol de improvizație în cadrul Galei. Tenorul Vlad Miriță împreuna cu Raluca Angels au pregătit un recital extraordinar, pentru un eveniment de neuitat, dar și pentru a ajuta o viață să se nască.