fbpx
Life Call

Implică-te

În România, peste 20 de milioane de copii au căzut victime avortului, din 1957 (anul „liberalizării” staliniste) până în prezent. Așadar, încă o dată populația României. Suntem în continuare țara cu cea mai ridicată rată de avort din Europa, conform Organizației Mondiale a Sănătății.

Societatea sau cultura în care trăim, care este din păcate o cultură a egocentrismului, ne transmite, prin diverse media, mesajul că există „o singură opțiune” atunci când ne confruntăm cu o criză de sarcină. Și această „unică opțiune” este, în mod invariabil, avortul.

Or, exact acesta este mesajul organizației LifeCall. Mesajul este că, pe de o parte, nu există doar „o singură opțiune”, chiar dacă teama sau presiunea celor din jur sau presiunea culturală și a mass-media într-acolo par să ne conducă. Prin LifeCall le oferim femeilor opțiunea să aleagă viața, atât prin consiliere, cât și prin sprijin concret. Pe de altă parte, „opțiunea” pe care este prezentată de regulă drept „singura opțiune” are multe costuri ascunse, despre care nu se vorbește, și, dincolo de moartea fătului sau a copilului, ea poate avea consecințe dramatice inclusiv pentru femei.

Dacă stăm să gândim lucrurile cu o minte rece, sau să le simțim cu o inimă caldă, o să vedem că singura opțiune este de fapt aceasta: să alegem viața pentru copii noștri. Interesul femeii însărcinate nu poate să fie separat, în nici un fel, de interesul copilului.

Susținerea vieții nu este posibil fără sprijin concret – emoțional, psihologic, spiritual, dar și material. Prin sprijinirea activității LifeCall, contribuiți la salvarea vieților unor copii și la îmbunătățirea vieții unor mame singure sau familii. Contribuind așadar pentru LifeCall și sprijinind LifeCall, susțineți, la modul cel mai concret, viața.

Descoperă mai jos toate opțiunile de implicare și de susținere a LifeCall:

Scrie-ne un mesaj