fbpx
Life Call

Despre noi

Misiune, viziune, valori

Misiunea Life Call

Misiunea noastră este de a proteja viața și de a oferi șansa fiecărei femei însărcinate aflate în nevoie să facă alegeri informate, bazate pe compasiune și sprijin. 

Prin eforturile noastre, dorim să inspirăm societatea să privească sarcina neplanificată nu ca pe o criză, ci ca pe o oportunitate de a crește și de a evolua, încurajând solidaritatea, empatia și acțiunea pozitivă.

Totodată ne implicăm cu responsabilitate în derularea de programe educaționale de prevenție a sarcinilor neplanificate către tineri, adolescenți și adulți.

Viziunea Life Call

În 2030, orice persoană din România știe că o femeie însărcinată aflată în nevoie are o șansă de a primi ajutor specializat într-o situație de criză de sarcină, indiferent de context, iar noi suntem aici să îl oferim.

Valorile Life Call

Integritate

Ne onorăm promisiunile și acționăm cu credincioșie și transparență, împlinind viziunea pe care o întrupăm ca asociație, în parteneriat cu toți cei care ne susțin: donatori, voluntari, instituții, sponsori, simpatizanți, membri.

Responsabilitate

Ne asumăm împlinirea viziunii la care ne-am angajat în societate față de toate părțile interesate, comunicăm și acționăm din contextul că noi suntem sursa a cine suntem, ce facem și ceea ce realizăm. Puteți conta pe noi!

Bucurie de viață

Iubim viața și ne bucurăm să o susținem. Dăruind viața, dobândim bucuria ei — bucuria zâmbetului de încântare și uimire al unor noi oameni care vin pe lume și descoperă, la rândul lor, minunea de a fi viu și nenumăratele posibilități pe care ni le oferă viața.

Scrie-ne un mesaj