fbpx
Life Call

153 de copii sunt
uciși prin avort.
Zilnic, în România!

Transformă situația!

Consiliem gratuit femeile
în criză de sarcină

Consilierea și susținerea disponibile acum pentru femeile în criză de sarcină sunt oferite de Life Call, ca rezultat al compasiunii și grijii oamenilor ca tine, dornici să contribuie și să-și sprijine semenii la nevoie.

Donațiile pe care le faci către Life Call ne oferă flexibilitatea să intervenim oricând este nevoie și să ne respectăm promisiunea de a susține femeile care aleg să dea viață, până când pruncul lor împlinește 2 ani.

Practic, pentru ce contribui tu?

Pentru dezvoltarea primei platforme online din România, adresate consilierii femeilor în criză de sarcină.

Ca fiecare femeie în criză de sarcină să aibă acces GRATUIT la sprijin emoțional și material.

Nu uita! Cifrele oficiale spun că lunar 4.950 de femei în criză de sarcină sunt speriate, amenințate și nu văd decât o singură opțiune pentru copilașul lor - avortul.

Tu poți face diferența!

Unde merg banii tăi?

80% din fiecare leu donat susține programul de consiliere și sprijin material pentru femeile în criză de sarcină, precum și dezvoltarea platformei online de consiliere

20% asigură cheltuielile administrative și operaționale

A venit pe lume - Matei

“Dacă nu erați voi, nu-l aveam pe Matei astăzi, nu-l aveam…Și asta o știu sigur!…Chiar este un copil salvat de la avort cu ajutorul vostru, mereu ai avut răbdare să stai lângă mine atâta timp când eu nu mai vedeam, nu mai vedeam o ieșire. Eu ți-am zis că, pe timpul sarcinii, mă rugam să-l pierd … Dar acum, dacă s-ar întâmpla ceva, îți spun sincer, aș muri eu, nu aș mai fi om. Nu aș putea să trăiesc fără el acum! Mulțumesc.”

Florentina A.

Sigur sunteți curioși să aflați mai multe despre povestea lui Matei. Urmăriți video-ul. 

Pentru Viață - Monica Bîrlădeanu

“M-am bucurat atât de mult că există Life Call, care sprijină exact femeia care se află în această furtună emoțională, decizională, morală, în criză spirituală. Este ceva ce mie mi se pare că ar trebui să știe toată lumea! Susțin sută la sută acest proiect pentru că mi se pare imaginea cea mai faină a unei mame cu copilul în brațe. Dar, dincolo de asta, susțin Life Call pentru că eu cred în VIAȚĂ mai mult decât în orice.”

Monica Bîrlădeanu

Sigur sunteți curioși să vedeți întregul interviu. Urmăriți video-ul.

Dă un sens vieții tale!

Susține viața!

ASOCIAȚIA LIFE CALL

Banca Transilvania
LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101
EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101

asociație înscrisă în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor

Scrie-ne un mesaj