fbpx
Life Call
Gala Bunei Vestiri

Luni, 25 martie 2024, ora 19.00
Opera Națională București, Sala Mare

Bilete pe:

Zile
Ore
Min
Sec

Feli și mulți alți artiști cunoscuți urcă pe scena Operei Naționale București la Gala Bunei Vestiri, pentru o cauză caritabilă: Construirea Centrului Maternal Life Call.

Bilete pe:

Luni, 25 martie 2024, ora 19
Opera Națională București, Sala Mare
Bilete concert:

Categoria I — 300 lei
Categoria a II-a — 270 lei
Categoria a III-a — 200 lei
Categoria a IV-a — 100 lei
Categoria a V-a — 90 lei

Bilete cocktail: 150 lei

(Foaierul Galben, în limita a 120 de locuri)

Celebrăm femeia și darul vieții

Voci mari ale României au ales să susțină construirea Centrului Maternal Life Call, pentru femei însărcinate aflate în nevoie, implicându-se în a treia ediție a Concertului Caritabil „Gala Bunei Vestiri”.

În zi de sărbătoare, pe cea mai mare scenă lirică din București se va auzi muzica prin care celebrăm femeia — mama, darul vieții — pentru ca mamele însărcinate din România care sunt respinse de cei apropiați, să poată primi înțelegere și acceptare, cu sprijinul specialiștilor Asociației Life Call, în cadrul unui modern Centru Maternal.

În seara zilei de 25 Martie, începând cu ora 19:00, sub bagheta maestrului Daniel Jinga și regia artistică a lui Antoniu Zamfir, Orchestra Operei Naționale București va susține un concert emoționant pentru celebrarea femeii și a darului vieții, alături de invitați speciali precum: soprana Ozana Barabancea, tenorul Vlad Miriță, pianista Gloria Barabancea, artista lirică Maria Coman, soprana Rodica Anghelescu, artista Crina Matei, baritonii Alexandru Constantin și Lucian Petrean, Corul Bărbătesc Cantus Domini, dirijat de Răzvan Ștefan, Corul Maestra, dirijat de Elena Radu, artista Charlize.

Despre semnificația sărbătorii Bunei Vestiri și despre nevoia de susținere a mamelor, va vorbi la eveniment invitatul special, părintele Vasile Ioana.

Din dorința de a sprijini demersul de construire a Centrului Maternal Life Call vor cânta pe scenă și cei doi binecunoscuți artiști, soprana Stephanie Radu și tenorul Alin Stoica, care se completează și în viața de familie, ca părinți, la fel de frumos ca și în muzică.

Una dintre surprizele serii va fi și prezența pe scena Operei a unei alte voci iubite si apreciate de publicul larg, compozitoarea și artista Feli, care este și o mamă dedicată, implicată și în susținerea proiectelor sociale pentru copii și femei. Ea a creat melodia „Două inimi” când era însărcinată și alege să împărtășească mesajul acestui cântec la Gala Bunei Vestiri.

De asemenea, pe scena Operei Naționale București vor mai urca și alți invitați surpriză pe care îi veți descoperi venind la Gala Bunei Vestiri.

Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de îndrăgitul tenor și prietenul Life Call, Vlad Miriță.

Bilete pe:

Cocktail caritabil, după concert

Începând cu ora 21:15, în Foaierul Galben va avea loc o recepție tip cocktail la care sunt învitați să participe și artiștii care au urcat pe scenă. Accesul la cocktail se va face pe baza unui bilet achiziționat separat (150 lei), pe lângă biletul de concert.

Parteneri

Parteneri media

Feli

Artistă

Orchestra Operei Naționale București
Daniel Jinga

Dirijor

pr. Vasile Ioana
Vlad Miriță

Tenor, prezentator

Stephanie Radu

Soprană

Alin Stoica

Tenor

Crina Matei

Artistă

Ozana și Gloria Barabancea

Soprană / Pianistă

Maria Coman

Artist liric

Rodica Anghelescu

Soprană

Alexandru Constantin

Bariton

Lucian Petrean

Bariton

Charlize

Artistă

Corul bărbătesc Cantus Domini

Dirijor: Răzvan Ștefan

Corul Maestra

Dirijor: Elena Radu

Antoniu Zamfir

Regizor artistic

Bilete pe:

Despre Gala Bunei Vestiri

Gala Bunei Vestiri de la Opera Națională București este un concert caritabil dedicat strângerii fondurilor pentru construirea Centrului Maternal Life Call și sprijinul femeilor însărcinate aflate în nevoie.

„Nicio femeie nu ar trebui să se confrunte singură cu greutățile unei sarcini neplanificate și fiecare copil poate avea șansa de a fi întâmpinat în lume cu dragoste și speranță. Această convingere stă în spatele proiectului nostru de a crea Centrul Maternal Life Call, un loc special pentru aceste mame aflate în mare nevoie de sprijin. Fiecare bilet cumpărat la Gala Bunei Vestiri și orice donație este un pas către schimbarea pe care dorim să o oferim femeilor și copiilor, care vor avea șansa unui nou început.”, a declarat Adelina Nicoleta Fronea, Președinta Asociației Life Call.

Numărul de femei însărcinate care sunt alungate de acasă variază în funcție de multe aspecte, inclusiv contextul cultural, social și economic. În multe comunități, sarcina în afara căsătoriei sau în circumstanțe dificile poate duce la stigmatizare, izolare și chiar la respingerea din partea familiei și a comunității. Acest lucru lasă femeile vulnerabile fără suport, adăpost și resurse necesare pentru a-și îngriji copilul.

Asociația Life Call a pornit demersurile de strângere de fonduri, care vor duce la construirea Centrului Maternal Life Call.

Prin urmare, fără contribuția și implicarea comunității acest proiect nu ar fi posibil.

Bilete pe:

Pentru cei care doresc să sprijine proiectul Construirii Centrului Maternal, donațiile se pot face și astfel:

  • În conturile Asociației Life Call
    LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101
    EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101
  • Trimițând un SMS la numarul 8845 cu textul FEMEIE pentru o donație lunară de 2 euro.

Parteneri

Parteneri media

Împreună construim Centrul Maternal LifeCall

Asociația Life Call este un sprijin real pentru femeile care se confruntă cu sarcini neplanificate, oferindu-le suport emoțional, consiliere și resursele necesare pentru a naviga această perioadă plină de provocări.

Misiunea Life Call este de a proteja viața și de a oferi fiecărei femei șansa de a face alegeri informate, bazate pe compasiune și sprijin, un refugiu sigur pentru femeile care se simt singure, speriate și fără opțiuni, prin programe de consiliere individuală și de grup, suport material și îndrumare în accesarea serviciilor medicale și sociale.

Pentru aceste mame Asociația Life Call a pornit demersurile de strângere de fonduri, care vor duce la construirea Centrului Maternal Life Call.

Prin acțiunile noastre împreună, putem schimba povestea de la una de durere și disperare, la una de speranță și noi începuturi. Fiecare femeie merită să fie tratată cu compasiune și respect, și fiecare copil merită șansa la viață. Ajutați-ne să facem această lume un loc mai bun pentru ei.

Fiecare donație, indiferent de mărime, este un pas către o lume mai bună, unde compasiunea și ajutorul reciproc sunt valorile care ne ghidează. Prin generozitatea dumneavoastră, puteți fi parte din schimbarea pe care dorim să o vedem în lume, oferind femeilor și copiilor lor un nou început.

Mulțumesc fiecăruia în parte,

Bilete pe:

Scrie-ne un mesaj