fbpx
Life Call

Gala Bunei Vestiri

Maestrul Gheorghe Zamfir, împreună cu o serie de alți artiști români îndrăgiți, cunoscuți la nivel internațional, urcă pe scenă pentru un concert caritabil care susține Viața!

Sâmbătă, 25 martie 2023, ora 19.30
Sala Radio, București

25 martie 2023, ora 19.30
Sala Radio, București
Bilete concert:

Categoria I: 390 lei 320 lei
Categoria II: 320 lei 270 lei
Categoria III: 240 lei 190 lei

Bilete cocktail: 150 lei

(în limita a 100 de locuri)

Artiști români de renume mondial

Pe scena Sălii Radio, de la ora 19.30, vor urca artiști români cunoscuți la nivel internațional. Printre aceștia se numără: „Regele naiului” – Maestrul Gheorghe Zamfir, Grupul Psaltic „TRONOS”, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu și Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriță și Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels.

Gala va fi marcată și de momente de înaltă încărcătură emoțională, puse în scenă de Orchestra Simfonică „Valahia”, dirijată de Maestrul Florin Totan.

Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de Alina Sorescu.

Maestrul Gheorghe Zamfir
Grupul Psaltic „TRONOS”
Rodica Gabriela Anghelescu
Silvia Micu
Raluca Angel
Vlad Miriță
Orchestra Simfonică „Valahia”
Alina Sorescu

Despre Gala Bunei Vestiri

Concert caritabil

Asociația Life Call împreună cu Radio România organizează pe 25 martie, la Sala Radio (Strada General H. M. Berthelot 60-64, București), un concert caritabil pentru susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie. Evenimentul va fi completat de un cocktail pentru cei care își doresc să creeze conexiuni cu inițiatorii acestui eveniment, dar și cu artiștii.

Fondurile strânse la eveniment, prin achiziționarea biletelor, vor fi folosite pentru dezvoltarea primei platforme digitale din România de consiliere online gratuită a femeilor în criză de sarcină, dar și pentru a le oferi acestor femei sprijin material și financiar.

Cocktail caritabil, după concert

Înainte de concert, de la ora 18.00, va avea loc o recepție de tip cocktail. Accesul la cocktail se face pe baza unui bilet achiziționat separat (150 lei), în plus față de biletul la concert.

Dumnezeu mi-a dat un țel și un drum și slavă Lui am reușitcu umilul meu talent și o imensă cantitate de muncă și dăruire totală, să-I împlinesc vrerea!”

— Maestrul Gheorghe Zamfir

La ce contribui prin participarea la Gala Bunei Vestiri?

Prima platformă online de consiliere a femeilor însărcinate

Banii obținuți din vânzarea biletelor (concert și cocktail) vor fi direcționați către inițierea, implementarea și mentenanța primei platforme online din România de consiliere gratuită a femeilor însărcinate aflate în nevoie, precum și către acordarea de ajutoare materiale și financiare pentru aceste femei și pentru copilașii lor.

Proiectul digital al Asociației Life Call implică resurse materiale și umane semnificative și se deruleaza în patru etape majore:

  • martie 2023 – Etapa de aliniere metodologică cu specialisti psihologi și sociologi
  • aprilie–septembrie – Identificarea respondentelor (femei din diferite categorii sociale și zone ale țării care au trecut la un moment dat prin criză de sarcină) și realizarea efectivă a cercetării pe un eșantion reprezentativ la nivel național
  • iulie–octombrie – Realizarea propriu-zisă a platformei online și a conținutului acesteia, pornind de la rezultatele cercetării
  • noiembrie – Lansarea platformei online de consiliere și sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie

Acest proiect digital (cu partea de cercetare si dezvoltare platformă) este un proiect strategic pentru România care prin care vom ajunge, în fiecare an, la peste 10.000 de femei însărcinate aflate în nevoie.

De asemenea, partea de cercetare din acest proiect va fi parte din fundamentarea unui viitor proiect de lege privind sprijinul real al acestor femei.

Prin urmare, fără contribuția și implicarea comunității acest proiect nu ar fi posibil.

Gala Bunei Vestiri, unde artiști și oameni preocupați de bunăstarea și binele social și psihologic al unor femei însărcinate aflate în nevoie, reprezintă o oportunitate de a ne bucura de darul VIEȚII. 

Scrie-ne un mesaj