fbpx
Life Call

153 de copii sunt
uciși prin avort.
Zilnic, în România!

transformă situația

Consiliem gratuit femeile
în criză de sarcină

Toată consilierea și suportul oferit femeilor în criză de sarcină este oferit de Life Call ca rezultat al compasiunii și grijii pe care oamenii ca tine sunt dornici să le ofere pentru a-i sprijini pe alții.

Donațiile pe care le faci către Life Call ne oferă flexibilitatea să intervenim oricând este nevoie si să ne respectăm promisunea de a susține femeile care aleg să dea viață până când pruncul lor împlineste 2 ani.

Practic, pentru ce contribui tu?

Cifrele vorbesc de la sine: 153 de femei (zilnic) x 30 de zile calendaristice = 4.950 de femei în criză de sarcină/ pe luna sunt speriate, amenințate și nu văd decât o singură opțiune pentru copilașul lor - avortul.

Pentru ca femeile în criză de sarcină să beneficieze de consiliere atunci când ele caută informații, ne-am angajat să dezvoltam prima platforme online de consiliere din România pentru femeile în criză de sarcină.

Unde merg banii tăi?

80% din fiecare leu donat susține programul de consiliere și sprijin material a femeilor în criză de sarcină, precum și dezvoltarea platformei online de consiliere

20% asigură cheltuielile administrative și operaționale

Matei a venit pe lume

“Dacă nu erați voi, nu-l aveam pe Matei astăzi, nu-l aveam…Și asta o știu sigur!…Chiar este un copil salvat de la avort cu ajutorul vostru, mereu ai avut răbdare să stai lângă mine atâta timp când eu nu mai vedeam, nu mai vedeam o ieșire. Eu ți-am zis că, pe timpul sarcinii, mă rugam să-l pierd … Dar acum, dacă s-ar întâmpla ceva, îți spun sincer, aș muri eu, nu aș mai fi om. Nu aș putea să trăiesc fără el acum! Multumesc.” – Florentina A.

Pentru mărturia completă CLICK AICI

"Dacă nu erați voi, nu-l aveam pe Matei astăzi, nu-l aveam...Și asta o știu sigur!...Chiar este un copil salvat de la avort cu ajutorul vostru, mereu ai avut răbdare să stai lângă mine atâta timp când eu nu mai vedeam, nu mai vedeam o ieșire. Eu ți-am zis că, pe timpul sarcinii, mă rugam să-l pierd ... Dar acum, dacă s-ar întâmpla ceva, îți spun sincer, aș muri eu, nu aș mai fi om. Nu aș putea să trăiesc fără el acum! Multumesc." - Florentina A.
Pentru mărturia completă CLICK AICI

Matei a venit pe lume

"Dacă nu erați voi, nu-l aveam pe Matei astăzi, nu-l aveam...Și asta o știu sigur!...Chiar este un copil salvat de la avort cu ajutorul vostru, mereu ai avut răbdare să stai lângă mine atâta timp când eu nu mai vedeam, nu mai vedeam o ieșire. Eu ți-am zis că, pe timpul sarcinii, mă rugam să-l pierd ... Dar acum, dacă s-ar întâmpla ceva, îți spun sincer, aș muri eu, nu aș mai fi om. Nu aș putea să trăiesc fără el acum! Multumesc."

Dă un sens vieții tale!

Susține viața!

ASOCIAȚIA LIFE CALL

Banca Transilvania
LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101
EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101

Scrie-ne un mesaj