fbpx
Life Call
Targ Florii

Despre cum a prins Viață mascota LifeCall – Târgul „Daruri cu Viață”, ed. a II-a

Primăvara, când toată natura se trezește la viață, berzele se reîntorc în România. De aceea, barza este considerată un simbol al vieții noi. În această primăvară a prins viață și barza LifeCall – barza care vestește Viața.

Astfel, pe 8-9 aprilie, în cadrul Târgului DARURI CU VIAȚĂ (ediția a doua), organizat la Târgul de Florii de la Muzeul Național al Țăranului Român, a fost lansată mascota LifeCall – BARZA din fetru, cu un bebe în scutec.

Alături de noua noastră mascotă, voluntarii LifeCall au făurit pentru noi și alte daruri, din dragoste pentru Viață: decorațiuni de Paște și jucării, confecționate manual din fetru, sacoșe textile pictate manual, ornamente din lemn pictate, botoșei împletiți pentru copilași, tablouri pe lemn pictate de copii și alte surprize.

“Viața se întâmplă întotdeauna acum.”, „Deși are doar 14 zile de la concepție, tot o viață este!”, „Viața este și despre aspecte neașteptate. Chiar dacă asta ar însemna un copil.” sunt câteva din mesajele caligrafiate pe sacoșele noastre, pe care vizitatorii le-au putut achiziționa, de asemenea, în cadrul târgului.

Binele făcut cumpărând toate aceste produse (în valoare de 2746 lei) a fost resimțit de mămicile însărcinate aflate în nevoie și pruncii lor pe care Asociația LifeCall îi are în grijă.

În cadrul Târgul DARURI CU VIAȚĂ ne-am bucurat împreună de venirea primăverii și de Duminica Floriilor.  Prezența LifeCall în cadrul Târgului de Florii a prilejuit întălnirea noastră cu comunitatea, atât vechi susținători ai Asociației LifeCall, cât și cu vizitatorii muzeului, care au avut ocazia să ne cunoască și șă ne spună povestea lor de Viață.

Mulțumim Muzeului Național al Țăranului Român pentru găzduire și recunoștința noastră tuturor partenerilor și voluntarilor pentru implicare și entuziasm: Păpuşile Rozaliei – Handmade, Tesaturi de la bunica, Lia’s Boutique, Mădălina Ion, Corina Boisnard.

Și, nu în ultimul rând, mulțumim tuturor vizitatorilor care au trecut pe la standul nostru și au plecat acasă cu câte un mic dar de Florii și cu inimile pline de recunoștință pentru Viață!

Vă invităm să urmăriți video-ul realizat în cadrul târgului și să ne contactați dacă vreți să comandați o barză, fie pentru copilași, fie pentru o prietenă care urmează să nască, fie pentru viitoarele mămici care vor să dea vestea că o nouă viață vine în sânul familiei lor. Banii obținuți din vânzarea mascotei LifeCall reprezintă o contribuție pentru împlinirea misiunii LifeCall – un sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie să aducă pruncii pe lume.

Partajează:

Scrie-ne un mesaj