fbpx
Life Call
WhatsApp-Image-2023-08-18-at-09.16.29

18 Cofetari inimoși și Sute de Donatori și-au unit forțele pentru a susține femeile însărcinate aflate în nevoie!

Cum adică? 

Duminică, 13 august, cofetari și brutari din toate colțurile Capitalei au venit încărcați cu delicatese sănătoase, în curtea Mănăstirii Radu Vodă, să susțină Viața. Bunătățile au fost degustate  în schimbul unei donații pentru cauza LifeCall.  

În urma evenimentului nostru caritabil, DELICII pentru VIAȚĂ, s-au strâns aproape 5.000 de euro! Toate fondurile vor ajunge la viitoarele mămici aflate în nevoie.

DELICII pentru VIAȚĂ a fost organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în curtea Mănăstirii Radu Vodă din București.  Am simțit dragostea Sfântului Ierarh Nectarie și a Sfântului Mare Mucenic Efrem cel Nou, sfinții ne-au îndrumat pașii către așezământul monahal și ne-au adus împreună pentru a susține Viața!

A fost o experiență minunată, plină de emoție și de bucurie.  Suntem recunoscători tuturor sponsorilor, voluntarilor și participanților noștri! Fără ajutorul lor, acest eveniment nu ar fi fost posibil, ei sunt adevărați super-eroi ai generozității și compasiunii!

Alături de noi au fost sponsorii: Healthy Bites – cofetărie fără zahărVeganzzaLorelicious.roSeedProaspăt copt, Corinne ChocolatGrain TripSorana Dolce Art – dulce orientalCătălina Chibritaru și Sebastian DuminicaDelicatese FlorescuRAWZCoffee Map RoasterySara GreenDulciuri Nevinovate, iKombucha și Rawckers.

Deliciile lor sănătoase au ajuns în vizorul a sute de participanți. A fost un eveniment cu un real câștig pentru toți cei implicați: sponsorii au avut parte de mai multă vizibilitate pentru produsele lor, cei care au venit la eveniment au avut parte de un dulce/sărat sănătos, iar noi, cu ajutorul fondurilor strânse, ne putem continuă misiunea: să sprijinim femeile însărcinate și să salvăm viețile copilașilor din pântece. Suma strânsă reprezintă echivalentul a 45% din cheltuielile lunii august! 

24.557 lei! Aproape 4.961 eur – s-au adunat la acest eveniment caritabil

Alături de partenerii în delicii, ne-au fost alături și voluntarii, cărora vrem sa le mulțumim: Mateea Oroviceanu, Laura Maxim, Maghiar Mirela Gabriela, George Călugăreanu, Mariana Tincu, Emma Denisa Tincu, Cristian Ioan Budău Boloban, Felicia Dinu, Zahiu Ioan, Geta Ilie, Oana Dinulescu, Daniela Constantin, Petru Koter.

Să nu uităm de tombola specială pe care am organizat-o la Delicii pentru Viață, unde am oferit zece  premii!

Câștigătorii sunt următorii: 

Ungureanu Ștefana, Iulia Chirila și Andreescu Ion au câștigat câte o carte “De ce merită să aștepți”, scrisă de Rob B. Kowalski.

Codreanu Nicoleta, Gruia Mircea Cristian, Buica Ștefan au câștigat mascota Lifecall – barza din fetru cu un bebe în cioc.

Șandru Ana Maria și Dida Alina Ioana au câștigat câte o sacoșă din textil pictată manual cu un mesaj inspirațional pentru viață.

Ștefania Aruștei și Cosmina Groza au câștigat un dulce sănătos – fără zahăr și aditivi.

Momente memorabile și povești ale evenimentului „Delicii pentru viață”

Cristina Loca – Healthy Bites, Adelina Fronea – Life Call, Corina Ifrim Drăgulinescu – Corinne Chocolat

“A fost un sentiment absolut minunat.”

Healthy Bites, o cofetărie cu produse fără zahăr, fără gluten, baby-friendly, dulciuri sănătoase a fost unul dintre susținătorii noștri. Deliciile lor se găsesc  în București, pe Calea Plevnei 122.
 

Astăzi a fost o zi minunată, împlinitoare. Am simțit că facem aici o diferență. Am venit numai cu produse de post. Am crezut că am prea multe produse, dar le-am dat pe toate în două ore. Le-am povestit oamenilor despre ce este vorba, cât de nutritive și de sănătoase sunt produsele noastre, de ce suntem diferiți pe piață cu ele. A fost un sentiment absolut minunat,” a povestit Cristina Loca de la Healthy Bites.

“Oamenii au venit și au fost foarte darnici.”

Corinne Chocolat creează bomboanele fericirii. În spatele poveștii se află Corina Ifrim Drăgulinescu, mamă a doi copii care a vrut să le ofere micuților săi dulciuri fără lapte, aceștia confruntându-se cu alergie la proteina din lapte. Astfel a luat naștere Corinne Chocolat, din dragoste pentru copii, din dragoste pentru sănătate. 

Această mănăstire este parte a sufletului  meu. Înainte să am copii, veneam foarte des aici și mă rugam, veneam la slujbe. Astăzi a fost mult mai bine decât mă așteptam, nu mă gândeam că voi da toate produsele în două ore; ceea ce este minunat, pentru că ați făcut o campanie extraordinară. Sigur, este și comunitatea care vine aici probabil duminică de duminică, dar și evenimentul vostru a fost foarte bine mediatizat; oamenii au venit și au fost foarte darnici. Le mulțumim și îi mulțumim echipei de voluntari pentru că faceți lucruri minunate! – ne-a spus Corina Ifrim Drăgulinescu de la Corinne Chocolat.

“Extraordinar. Vremea a ținut cu noi, oamenii cu ținut cu noi, Viața ține cu noi.”

Extraordinar. Vremea a ținut cu noi, oamenii au ținut cu noi, Viața ține cu noi! –  a observat  Petru Koter, voluntar Life Call. Și Bine a zis! Fără Petru și ceilalalți voluntari, nu am fi reușit să transformăm povestea DELICII pentru VIAȚĂ în realitate.

“Să trăim cu sănătate.” / “Viața este ca să trăiești și te bucuri de ea.”

Adelina Fronea, Președintele Life Call, a întrebat-o pe Ilinca, o fetiță de cinci anișori, ce este viața. Ea a răspuns: Să trăim cu sănătate. Un răspuns i-a oferit și fratele ei, în vârstă de 8 anișori: Viața este ca să trăiești și te bucuri de ea.

Aceste momente minunate pot fi revăzute în acest video:

La final, participanții ne-au întrebat dacă putem organiza astfel de întâlniri caritabile în fiecare lună. Vă asigurăm că vom face tot posibilul să împlinim această dorință. Ne-am angajat să sprijinim femeile însărcinate în dificultate, iar aceste evenimente caritabile ne ajută să ne ținem promisiunea.  

Un lucru este sigur: DELICII pentru VIAȚĂ va continua! 

Tu te delicești și, cu ajutorul nostru, susții și VIAȚA!

Partajează:

Scrie-ne un mesaj