fbpx
Targ iarna2

Târgul „Daruri cu Viață” – prima ediție

Făcând un dar, o dată cu darul tău, dăruieşti și o parte din tine. Acest lucru creşte valoarea darului tău de o sută de ori, iar cel care îl primeşte va considera că a primit o comoară pentru totdeauna.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, voluntarii LifeCall, mici și mari, au migălit cu multă dragoste daruri în care au pus o parte din sufletul lor. Darurile au fost apoi achiziționate de vizitatori ce au ales să ofere o parte din dragostea lor atât celor apropiați, cât și mămicilor însărcinate aflate în nevoie și pruncii lor pe care Asociația LifeCall îi are în grijă – prin donația lăsată în urna LifeCall. Astfel a luat naștere TÂRGUL Daruri cu Viață – ed. 1.

Și pentru că ne-a bucurat atât de mult evenimentul, l-am desfășurat în 3 locații: am început iarna pe ulițele Muzeului Național al Satului “Dimitri Gusti” – între 30 nov și 4 dec și pe 10-11 dec, am continuat în curtea plină de voie bună a Asociației NeamUnit, pe 17 dec și am încheiat la înălțime, la SkyTower Bucharest, pe 21 dec.

Fiecare dar – pe care noi l-am primit de la prietenii LifeCall și l-am oferit mai departe vizitatorilor – are povestea lui:

  • sacoșele LifeCall au prins viață din pânză de bumbac integral primită în dar de la Tesaturi de la bunica, au fost croite si cusute cu migală de Lia’s Boutique, apoi împodobite de pictor Corina Boisnard – sub inspirația desenelor făcute de copiii voluntari. De asemenea, au scris povestea sacoselor și pictorii de la Asociatia Culturala ARTAR: Roxana Barbulescu, Corina Cadariu Florea, Dana Nechita, Florin Lungu, Cerasela Dragos Avanuc,
  • ornamentele de brad au fost modelate de mânuțe de copii și îmbogățite cu multă culoare în cadrul unui atelier organizat chiar pe ulițele Muzeului Satului „Dimitri Gusti”, sub îndrumarea meșterului olar Cristian Munteanu și apoi arse la cuptor, alături de ulcelele și castroanele sale,
  • decorațiunile de iarnă din fetru au fost confecționate manual de Păpuşile Rozaliei – Handmade,
  • botoșeii au fost împletiți de doamna Georgeta Preoțescu, din pasiune pentru împletit și din dragoste de copii
  • globulețele de brad pictate manual cu mesaje specifice Sărbătorii Nașterii Domnului ne-au fost trimise de prietena noastră din Piatra Neamț – Emilia Comoniță
  • felicitările au fost inspirate de desenele pro viață ale copiilor din București și Vălenii de Munte
  • ceaiul cu parfum de iarnă a fost oferit de ceainăriile GreenTea și Ceai la Vlaicu – din dorința de a ne încălzi și alinta vizitatorii.

Fondurile strânse în urma acestui întreit târg (în valoare de 5400 lei) sunt un ajutor direct resimțit de mămicile însărcinate aflate în nevoie și pruncii lor pe care Asociația LifeCall îi are în grijă.

Un reportaj al Târgului Daruri cu Viață puteți urmări AICI.

Mulțumim tuturor părtașilor la organizarea primei ediții a Târgului Daruri cu Viață și nădăjduim că ne veți fi alături și vom crește împreună următoarele ediții ale Târgului nostru, susținând și alte mămici să își aducă în siguranță pruncii pe lume.

Partajează:

Scrie-ne un mesaj