fbpx
Life Call
Crosul LifeCall

Prima ediție a Crosului „Alerg din iubire pentru Viață”

„Viața este ceva ce toată lumea ar trebui să fie fericită pentru că o are”, ne-a declarat George, unul dintre copiii  participanți la prima ediție a crosului Alerg din iubire pentru VIAȚĂ.

1 iunie nu este doar ziua în care se celebrează copiii, miracolul nașterii și dreptul copiilor de a fi protejați, ci este ziua în care fiecare dintre noi poate să se simtă din nou copil, să celebreze viața, prin bucuria jocului, alături de copii și de familie.

Din dorința de a celebra Viața și de a ne bucura alături de copiii noștri, în data de 1 iunie 2022 a fost organizată prima ediție a crosului Alerg din iubire pentru VIAȚĂ. fost un eveniment viu, plin de viață, la care 120 de persoane au venit să alerge din iubire pentru Viață: copiii de toate vârstele s-au întrecut la cursele Copii pentru copii și alături de părinții lor la cursa necompetitivă Alergăm în familie; adulții au susținut viața participând la cursele de o lungime de lac: Aleargă ca un bărbat! sau Femei pentru mame, iar senorii au parcurs Rodul trandafirilor alergând sau plimbându-se la Cursa pentru senori.

Evenimentul a fost deschis de concertul trupei de copii Percussionisti ADORNO, iar copiii prezenți s-au bucurat de asemenea de atelierele organizate pentru ei, au ascultat povești în iarbă și au participat la jocuri de creativitate, au învățat să recunoască plantele din parc și le-au presat în pastă ceramică, au exersat primii pași de horă și au colorat pe cea mai mare planșă de desen oferită de parc.

Puteți viziona pe canalul de Youtube al Asociației LifeCall un reportaj despre prima ediție a Crosului Alerg din IUBIRE pentru VIAȚĂ.

Evenimentul Alerg din IUBIRE pentru VIAȚĂ a fost un cros caritabil, în urma căruia s-a strâns suma de 8.920 lei, ce va fi folosită pentru susținerea beneficiarilor asociației – femei aflate în criză de sarcină și pruncii lor –, precum și pentru construirea primei platforme online dedicatecu automatizare de marketing – pentru femeile în criză de sarcină care caută informații pe internet și au nevoie de sprijin și consiliere.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor care ne-au susținut pentru Viață:

Daimon Wellness Club, Asociatia Tonal, Naturalia, La Fântâna, Acuarela, Grădina Floreasca, Linea / Closer To The Moon, Beca’s Kitchen – Homemade Food, Lente, 15A, Barrio, Acuarela, NOUA, Restaurant DaDa, Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, Casa Experimentelor – Romanian Science Center, Ancora Restaurant, Tabere Cu Suflet, Fresh Colour, 42km.ro, Nidec, Acoperis Sanatos by BDM Roof System

Parteneri media: Radio Bucuresti FM, Itsy Bitsy

Parteneri voluntariat: NEAMUNIT – Corpul Voluntarilor, ASCOR, Asociatia ETC

Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături la prima ediție a crosului Alerg din iubire pentru VIAȚĂ: participanților copii, adulți și seniori!

Mulțumim îndeosebi echipei de Voluntari LifeCall pentru toata implicarea și dăruirea lor pentru ca acest eveniment să reușească să aducă bucurie tuturor participanților!

Împreună susținem Viața!

Partajează:

Scrie-ne un mesaj