În mai, luna florilor, când soarele dă viață cu adevărat întregii naturi, ne-am invitat prietenii în grădina înflorită de la The Legacy Bucharest să sprijinim viața în cadrul evenimentului caritabil Bakers for Good II.
A fost minunat să fim împreună, familii cu copii, prieteni dragi, am mâncat pizza delicioasă, tarte franțuzești, prăjituri sănătoase, dar am avut parte și de o limonadă cu multă iubire. Alături de noi au venit brutari amatori sau profesioniști, care au oferit vizitatorilor produsele cu care se mândresc:
- Moara cu pietre ne-a adus făină intermediară pentru blatul de pizza,
- FermierBun a venit cu ingredientele proaspete pentru pizza,
- Iulian Duțu, cunoscut drept Turtița Fermecată, ne-a pregătit în direct pizza la cuptorul din curtea The Legacy Bucharest,
- Nos Gateaux ne-a delectat cu prăjituri pe principiul ”rafinat, bun si sănătos”,
- Catalina Chibritaru si Sebastian Duminica ne-au uimit cu produse vegane delicioase,
- Companion a plămădit produse artizanale de panificație si cofetărie,
- Brutăria Casa del Pan ne-a încântat cu produsele specifice deosebite,
- RAWZ a suținut viața prin delicioasele și sănătoasele produse rawvegan,
- Chez Odette ne-a delectat cu tarte coapte după rețeta sa magică
- Manu Fabi a pregătit alături de copiii ei delicii homemade.
4068 de lei s-au strâns în urma evenimentului BAKERS FOR GOOD Ed. II, iar pe canalul nostru de Youtube a apărut un reportaj delicios: Bakers for Good. Cu gust pentru Viață.
Vă mulțumim din suflet că ați trecut pragul The Legacy Bucharest pe 22 mai 2022 și v-ați delicit pentru Viață!
Mulțumim The Legacy Bucharest pentru găzduire în grădina plină de culoare și parfum!
Mulțumim brutarilor și cofetarilor inimoși Turtita Fermecata, Moara cu pietre, FermierBun, Nos Gateaux, Catalina Chibritaru și Sebastian Duminica, Chez Odette, Manu Fabi, RAWZ, Manu Fabi, Companion, Casa del Pan!