fbpx
Life Call
proiect-doterra-cover-eveniment

Campania „Din Iubire pentru Viață” / doTERRA Healing Hands

Campania Din Iubire pentru Viață a fost un proiect caritabil care s-a desfășurat în perioada 8 aprilie – 15 mai 2022, împreună cu doTERRA Healing Hands și Proiecte Healing Hands Comunitatea Uleiuri Terapeutice.

A fost un proiect online în care, donatorii, pe lângă satisfacția că ajută și contribuie misiunii LifeCall, au primit uleiuri sau produse doTerra sau experiențe, servicii și alte obiecte propuse de această campanie caritabilă.

Campania s-a desfășurat ca un joc, în care participanții au urmat mai mulți pași:

1. au intrat pe grupul Proiecte Healing Hands – comunitatea Uleiuri Terapeutice – și au dat Join group

2. au urmărit grupul Proiecte Healing Hands – comunitatea Uleiuri Terapeutice unde erau anunțate zilnic acțiuni de tip licitație la care au putut lua parte pentru a licita sau achiziționa direct: pachete doTerra (uleiuri esențiale sau produse), experiențe culinare, webminarii profesionale sau de dezvoltare personală, produse diverse folosite drept cadouri de Sfintele Paște pentru persoane dragi, obiecte decorative sau accesorii realizate cu mult bun gust.

3. de asemenea, pe grupul Proiecte Healing Hands – comunitatea Uleiuri Terapeutice cu doar 2$ (10 lei) participanții s-au putut înscrie la Tombole, unde au câștigat produse care, în mod obișnuit, costau cu mult mai mult decât suma investită.

Pagina campaniei Din Iubire pentru Viață: https://doterrahealinghands.org/…/din-iubire-pentru-via…

În urma Campaniei Din Iubire pentru Viață cu doTERRA Healing Hands și Proiecte Healing Hands Comunitatea Uleiuri Terapeutice, s-a strâns suma de 15.293$. Întreaga sumă donată a fost apoi dublată de către doTERRA Healing Hands.

Fondurile strânse în aceast campanie vor acoperi chiria, utilitățile, vizitele la medic și alte nevoi materiale, dar și consilierea psihologică de specialitate pentru aproape 60 de femei si copii – beneficiari LifeCall.

Partajează:

Scrie-ne un mesaj