fbpx
Life Call
ren

Daruri pentru Viață la Târgul online de Crăciun

În prag de sărbători, artizani și pictori au creat pentru LifeCall diferite decorațiuni de iarnă, handmade, iar susținătorii LifeCall au putut achiziționa online câte un obiect cu care și-au împodobit casele și au contribuit astfel mămicilor aflate în nevoie.

În urma târgului s-a strâns suma de 3.010 lei, bani care vor sprijini venirea pe lume a 8 copilași, 8 suflete pure, a căror mămici au nevoie de ajutorul nostru. Fiecare donație făcută merge către pachetul lor de nou-născut, de care au mare nevoie.

Între 13 și 19 decembrie, vizitatorii au putut accesa un catalog online lifecall.ro/targ-craciun, de unde și-au putut alege produse făurite de voluntarii LifeCall din dragoste pentru Viață, special create pentru cauza LifeCall: sacoșe textile pictate manual, ornamente de brad, decorațiuni de iarnă din fetru, botoșei împletiți pentru copilași, globuri cu mesaje despre Nașterea Mântuitorului, cruci din lemn pictate.

“Viața se întâmplă întotdeauna acum.”, „Deși are doar 14 zile de la concepție, tot o viață este!”, „Viața este și despre aspecte neașteptate. Chiar dacă asta ar însemna un copil.” sunt câteva din mesajele caligrafiate pe sacoșele noastre, pe care vizitatorii le-au putut achiziționa, de asemenea, în cadrul târgului.

Exprimăm recunoștința noastră tuturor partenerilor și voluntarilor pentru implicare și entuziasm: Păpuşile Rozaliei – Handmade, Camelia Boerescu Tutulan, Vali Irina Ciobanu Art, Carmen Costea, Mădălina Ion, Emilia Comoniță și copiii Școlii ”Copil Dorit”.

Și, nu în ultimul rând, mulțumim tuturor vizitatorilor care au trecut pe la standul nostru online și au ales unul din darurile lucrare cu migală și dragoste de prietenii noștri și și-au umplut inimile pline de recunoștință pentru Viață!

Mascotele LifeCall, precum și sacoșele scrise cu mesaje pentru susținerea vieții sunt disponibile în continuare. Ne contactați dacă vreți să comandați o barză, fie pentru copilași, fie pentru o prietenă care urmează să nască, fie pentru viitoarele mămici care vor să dea vestea că o nouă viață vine în sânul familiei lor. Banii obținuți din vânzarea acestor produse reprezintă o contribuție pentru împlinirea misiunii LifeCall – un sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie să aducă pruncii pe lume.

Partajează:

Scrie-ne un mesaj