fbpx
Life Call
RUN for LIFE4[60]

RUN FOR LIFE – un eveniment care celebrează Viața

RUN FOR LIFE este un eveniment anual, aflat deja la a doua ediție, un eveniment care celebrează viața, vitalitatea, un eveniment în care pasiunea noastră de a alerga o punem în slujba altora.

375 de alergători – de la 5 ani până la 75 ani – s-au aliniat la linia de start, într-o zi însorită de 7 octombrie 2023, în fața Arenei Naționale, la a-2a ediție a crosului RUN FOR LIFE.

Evenimentul a cuprins curse adaptate pentru toate vârstele și – pentru prima dată – un concurs de duatlon plin de energie și distracție. Adulții și adolescenții s-au întrecut la probe de 10 km, 5 km și 3 km, iar copiii între 5 și 14 ani – fie doar au alergat, fie s-au luat la întrecere la pedalat si alergat în cadrul probei de duatlon.

La linia de start s-au alăturat si campioni renumiți, printre care Alexandru Corneschi, cel mai rapid maratonist român, Béres Hunor, unul dintre cei mai buni triatloniști din România si Vlad Pop, primul atlet din istorie care a terminat 3 curse la 6633 Arctic Ultra.

Pe lângă bucuria de a face mișcare într-o zi însorită de toamnă, unii participanți au plecat acasă și cu premii consistente – fie o cină romantică la un restaurant renumit sau experiențe de relaxare la SPA pentru adulți, fie acces la teatru, muzee, activități sau escape room pentru copii. Lista câștigătorilor poată fi consultată aici: https://lifecall.ro/evenimente/run-for-life/castigatori/

Dar în această zi nu a fost vorba doar despre premii, nici despre cine este cel mai bun, ci doar despre a face bine împreună!

„Alergarea contribuie vieții, îți prelungeste viața și noi am legat alergarea de susținerea vieții, de sustinerea noilor născuți, de ajutorul mamelor aflate în dificultate”, a declarat Adelina Fronea, Președinte Life Call.

„Sunt femei care au nevoie de sprijinul nostru și de aceea am zis că eu trebuie să fiu prezent și trebuie să ajut acest proiect să meargă mai departe. (…) Viața este o cursă de maraton, în care întâlnești tot felul de situații neprevazute și ca să ajungi la finish, trebuie să le depasești”, a declarant Alexandru Corneschi, într-un interviu acordat pentru Lifecall, înainte de eveniment.

„Cu mic, cu mare, vom fi acolo. Plini de energie, vom alerga la RUN for LIFE,” a declarat  Bereș Hunor și a venit să alerge împreună cu soția și copiii săi.

Alături de copiii înscriși la cros, LifeCall a oferit 20 de locuri pentru 20 de copii proveniți din centre de plasament, iar în ziua evenimentului 3 copiii din DGASPC sector 6 au răspuns invitației noastre, au alergat și 2 din ei chiar au ajuns pe podiumul de premiere.

Evenimentul RUN FOR LIFE a fost un cros caritabil, în urma căruia s-a strâns suma de  38.085 lei – fonduri care vor fi transformate în pachete și servicii medicale și non-medicale esențiale pentru mame și nou-născuți, atât în timpul sarcinii, cât și după naștere.

Mulțumim SPONSORILOR si PARTENERILOR care ne-au susținut pentru Viață:

Partneri tehnici: RaceHub, Unstoppable Sport Club, Federatia Romana de Triatlon , smartatletic, Crucea Rosie Romana,

Partneri media: SPORT.RO, Itsy Bitsy

Sponsori: Vitamin aqua , AQUA Carpatica , Gold Nutrition, Supermarket La Cocos – Vitantis, Bucuresti, Roshen Romanіa, Trapped, Reptiland Bucuresti , Opera Comică pentru Copii , Fundatia Calea Victoriei Filarmonica “George Enescu”, Teatrul Ion Creanga, THAIco SPA, Lente, Urban Dada Grădina Floreasca, NOUA, Acuarela, Restaurant Cook’Art, Magic Action Horses, Circul Metropolitan Bucuresti, Fresh Colour , Vertical Spirit, Teatrul Stela Popescu, Teatrul Nottara, Teatrul Odeon, Bulandra, Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” Bucureşti, Opera Națională București, Teatrul Național de Operetă şi Musical “Ion Dacian”, Teatrul Metropolis, Mon Paris Restaurant & Lounge, Distrikt 42, Alt Shift, NOMAD Skybar, Boutique Du Pain, Therme Bucuresti, Amco Interdeal


Partneri voluntari: Studenți pentru viață București, Organizația Tinerilor din București

Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături la a doua editie a crosului RUN FOR LIFE:  participanților copii, adolescent și adulți.

Mulțumim îndeosebi echipei de Voluntari pentru toata implicarea și dăruirea lor pentru ca acest eveniment să reușească să aducă bucurie tuturor participanților!

Împreună susținem Viața!

Vă invităm să vizualizați aici reportajul evenimentului.

Partajează:

Scrie-ne un mesaj