fbpx
citat Vlad P - site

Asociația „Salvează o inimă” se alătură cauzei Life Call cu o donație de 10.000 euro

În urma unei apariții TV a Adelinei Fronea, Președintele Life Call, în care a vorbit despre Gala Bunei Vestiri (vezi aici cum a fost la Gala Bunei Vestiri), Vlad Plăcintă, Președintele Asociației „Salvează o inimă”, a fost profund mișcat de misiunea și obiectivele noastre.

Vlad a sunat-o pe Adelina și a decis să doneze 10.000 euro în sprijinul realizării platformei online pentru consilierea femeilor însărcinate aflate în nevoie.

Astfel, „Salvează o inimă” pune umărul și la salvarea inimilor copilașilor nenăscuți.

Despre Asociația „Salvează o inimă”

Vlad Plăcintă a pus bazele Asociației „Salvează o inimă” pe 12.12.2012 pentru a oferi ajutor oamenilor care se confruntă cu boli și lipsuri materiale. Cum sugerează și numele, asociația salvează vieți. Încă din adolescență, Vlad Plăcintă își ajuta semenii, iar în 2012 a decis să creeze această asociație de reper pentru a salva inimi. Nu i-a fost ușor și a trecut peste numeroase provocări. Echipa „Salvează o inimă

Vlad Plăcintă

Președinte – Asociația „Salvează o inimă”

este formată din șapte oameni cu suflet mare, dar în realitate este susținută de 115.000 de membri.

Prin decizia de a se alătura misiunii Life Call, Vlad Plăcintă și Asociația „Salvează o inimă” au devenit îngerii păzitori ai femeilor însărcinate aflate în nevoie.

Ce spune Vlad Plăcintă despre Life Call

În labirintul complexității vieții, există unele minuni pe care le luăm adesea ca fiind garantate – și viața este cea mai strălucită dintre toate. Când ne gândim la magia unei noi existențe, a unui bătăi de inimă minuscule, este aproape imposibil să nu simțim o adâncă recunoștință și smerenie.

Este de neconceput să gândim că viețile, în toate stadiile lor, pot fi lăsate în umbră sau negate din cauza unor circumstanțe temporare sau din ignoranță. Chiar și în momentele cele mai întunecate, unde speranța pare pierdută și dragostea pare absentă, există un strop de lumină care poate schimba totul. Acest strop este speranța – forța care ne amintește că fiecare viață este valoroasă și demnă de dragoste.

Asociația Life Call, prin eforturile sale, este o făclie care luminează în acele colțuri întunecate. Ei luptă nu doar pentru viață, ci și pentru inimile celor care au fost zdrobite de circumstanțe, de teamă sau de neștiință. Prin proiectul lor cu platforma de informații, ei își îndreaptă mâinile către acele mame care au nevoie de o mână de ajutor, de înțelegere și, mai presus de toate, de empatie.

În lumea noastră agitată, plină de zgomot și haos, să avem astfel de eroi care luptă pentru cel mai sincer și pur sentiment – dragostea pentru viață – este un dar în sine. Asociația Life Call nu aduce doar salvare vieților în stadii incipiente, ci și speranță pentru viitor, pentru mamele care simt că nu au altă opțiune și pentru societatea care, poate, a uitat ce înseamnă cu adevărat să prețuiești viața.

Pentru fiecare viață salvată, pentru fiecare mamă care a găsit speranța și pentru fiecare inimă care a fost atinsă de dragoste și empatie, să spunem un sincer “Mulțumesc” Asociației Life Call. Pentru că, în cele din urmă, ce este mai valoros și mai sacru decât darul vieții?  

Viața, misiunea Life Call

Misiunea Life Call este de a oferi suport femeilor însărcinate aflate în nevoie și de a organiza programe educaționale pentru a preveni crizele de sarcină în rândul tinerilor.

Asociația Life Call a salvat 20 copii de la avort din 28 de femei consiliate până acum. Conform promisiunii noastre, susținem mămicile până când copiii împlinesc doi ani. În prezent avem în grijă 9 mămici și copilașii lor prin consiliere periodică, ajutoare materiale și financiare lunare.

Ce spun mămicile susținute de Life Call

Este greu, dar poate Dumnezeu v-a trimis către noi ca un înger asupra copilului, ” ne-a spus o mămică însărcinată cu al cincilea copil.

Am cea mai mare bucurie, simt că m-am născut din nou. Știi cât de mult îți mulțumesc pentru ceea ce faci, cât m-ai ajutat,” ne-a mărturisit altă mămică al cărui bebeluș face 2 ani în octombrie.

Mărturiile continuă. Atunci când femeile își pun problema dacă să țină sarcina se confruntă, de fapt, cu un sentiment de nesiguranță despre cum va decurge sarcina, au griji materiale, sunt discriminate de cei din jurul lor. Astfel, sunt mai degrabă împinse către avort decât să fii sprijinite să dea naștere unei vieți. Aici intervine Life Call cu sprijinul emoțional, dar și financiar, cu  tot ce este nevoie ca femeile să se simtă în siguranță și să dea naștere copiilor.

Din anul 2020 am derulăm și programe educaționale de prevenție a avortului. Până în prezent, 5.137 de tineri au participat.

Toate aceste eforturi nu ar fi fost posibile fără ca oamenii cu inimă mare să ne fie alături, precum Vlad Plăcintă prin Asociația „Salvează o inimă”.

Dacă vrei și tu să pui umărul la salvarea unui copilaș, vino la crosul RUN for LIFE  sau donează în unul dintre conturile bancare ale Life Call:

LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101

EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101

USD: RO02BTRLUSDCRT0532952101

Partajează:

Scrie-ne un mesaj