fbpx
Life Call
bebe-matei

Bucuria de a contribui pentru viață

Atunci când un om sau un copil este bolnav, suferința este de regulă vizibilă. Semnele suferinței, care sunt la vedere, îi vor sensibiliza pe cei din jur, determinându-i să intervină și să ajute, după pricepere sau după puteri.

Atunci când o femeie rămâne însărcinată în circumstanțe de viață dificile, ea trece printr-o criză de sarcină. Este o suferință mută și ascunsă, fără semne la vedere. Singura care știe este mama; de regulă, cei din jur, care află de această suferință, nu vor face nimic pentru a o micșora. Dimpotrivă, ei vor pune presiune pe acea femeie, prezentându-i o unică soluție: să facă avort.

Și așa cum suferința este mută, și pericolul la care se expun atât mama, cât și copilul este unul nevăzut. Dar asta nu fac nici suferința, nici pericolul să fie mai puțin reale.

Este o bucurie mare când, în ciuda tuturor acestor circumstanțe vitrege, mama reușește să aleagă viața și să aducă pe lume un copil. Nimic nu se compară cu fericirea de a ține un copil în brațe – este ceva ce ne spun, iarăși și iarăși, mămicile care au depășit o criză de sarcină.

Matei s-a născut pe 12 Octombrie 2021 și noi am fost alături de mămica lui.

Pentru a trece peste aceste circumstanțe, o femeie are nevoie de sprijin concret. De multe ori, sprijinul financiar și moral oferit este cel care înclină balanța deciziei și o ajută pe mama să depășească criza de sarcină și să aleagă viața. Bucuria de a contribui pentru viață înseamnă, în fapt, ocazia de a lua parte la cea mai mare bucurie – aceea de a ține în brațe un copil; care, în absența acestor contribuții, nu ar fi avut șansa să se nască și ar fi căzut pradă circumstanțelor aparent de nedepășit.  

Vă puteți alătura misiunii noastre și ne puteți sprijini prin donații care ne permit să ajutăm atât mamele, cât și copiii să se bucure de darul vieții.

Partajează:

Scrie-ne un mesaj