fbpx
Life Call

7 motive să te înscrii

Iată 7 motive pentru a te înscrie ASTĂZI la RUN FORLIFE:

1. Obții bucuria de viață

Iubim viața și ne bucurăm să o susținem ÎMPREUNĂ. Dăruind viața, dobândim bucuria ei – bucuria zâmbetului de încântare și uimire al unor noi oameni care vin pe lume și descoperă, la rândul lor, minunea de a fi viu și nenumăratele posibilități pe care ni le oferă viața. În plus, înscriindu-te la crosul RUN for LIFE – obții bucuria de a alerga, de a susține o cauză nobilă și de a petrece o zi alături de oameni frumoși care iubesc Viața.

2. Ești motivat să te antrenezi

Să începi un nou antrenament nu este niciodată ușor, iar cum zilele noastre sunt din ce în ce mai încărcate, este ușor să îți lipsească motivația pentru a prioritiza timpul dedicat sportului. Înscrierea ta la evenimentul caritabil RUN FOR LIFE îți oferă timpul, așteptările și motivația pentru a te antrena.

3. Îți îndeplinești obiective personale

Este posibil să ai câteva motive personale care te inspiră să te alături crosului RUN FOR LIFE, de exemplu, să ai un stil de viață sănătos prin sport. Prin înscrierea la cros, bifezi obiectivul tău și în același timp contribui la susținerea misiunii LifeCall.

4. Te alături unei familii de oameni plini de compasiune

Participând la crosul RUN FOR LIFE este ca și cum ai alerga cu și pentru familia ta extinsă. Există un sentiment sincer de camaraderie atunci când oamenii se unesc pentru a susține o cauză. Familia, prietenii tăi sau suporterii noștri vor fi lângă tine să te încurajeze și să te motiveze să ajungi la linia de sosire.

5. Primești un pachet cu carbohidrați, amintiri și poate un premiu pe măsură

Conținutul kitului te va înviora în ziua evenimentului, medalia, diploma și galeria de poze îți vor rămâne ca amintire a unei zile de neuitat, iar tricoul îl vei purta cu mândria de a face parte din comunitatea celor care susțin Viața. Și, de ce nu, vei pleca acasă, și cu unul din premiile de invidiat, oferite de sponsorii noștri. Ne ajuți să ne împlinim misiunea și te bucuri de micul nostru dar!

6. Ajuți la creșterea gradului de conștientizare

Evenimentul RUN FOR LIFE ne ajută nu doar în strângerea de fonduri pentru mămicile și copiii pe care îi avem în grijă, dar și pentru a spune lumii despre misiune noastră. Fii proactiv și încurajează-i pe alții să ALERGE pentru VIAȚĂ.

7. Faci cunoștință cu oameni noi din comunitate

Oamenii care participă în mod regulat la o cursă caritabilă devin familie. Înscrierea la a doua ediție a crosului pe care îl organizăm este un mod minunat de a cunoaște oameni noi, de a-ți face noi prieteni și de a-i revedea pe cei alături de care ai alergat la prima ediție. Aveți deja ceva în comun – vă pasă de cauza LifeCall!

Scrie-ne un mesaj